Nöjd och utan sug

Tror jag har minst 10 inlägg nu som jag sparat som utkast.

Skriver ner något i några minuter, läser igenom och sen känner jag att jag inte vill publicera.

Det jag bloggade om under tiden jag var gravid har jag sparat och skrivit ut, och känner att det kan kanske vara kul för Eddie att läsa när han ska få barn? (eller nå)

Nu vet jag inte vad jag ska blogga om? Känner inget sug, behov eller lust av att blogga. Mest känner jag att det inte finns någon mening med bloggandet. Kanske hittar jag ett nytt tema snart. Kanske blir det en träningsdagbok? 

Jaja nu är det iaf så här! Jag pausar här!Jag tar en gura, tar en bira..

Imorn flyttar det jag absolut inte skulle ha i mitt hus in. Eddie har ändrat många åsikter jag tidigare haft. En ful jäkla plastaskit gåstol flyttar hit, men innebär det att jag kan vila ryggen en extra halvtimme per dag så är det fasiken värt det! Ska bli spännande att se hur mycket kluten väger på måndag.

Idag har vi tagit en promenad och badat (plaskat ner hela badrummet). Vi hinner med mycket om dagarna =) All denna aktivitet verkar iaf ha slitit hårt på Eddie för han somnade nyss sittande i mitt knä. Jag hoppas han sover ett tag så jag hinner slänga i mig lite mat!

Han är så himla kvick nu att ta tag i saker så allt som kommer i hans väg dras ner, eller åker in i munnen. Så att äta mat med honom i närheten nu är bara att glömma! 

Favoritleksaken idag för Eddie var alla reklamblad vi fick, de drog han sönder, knölade och bet i, sen kastade han allt på golvet och kastade sig på nästa sak.

Nu räknar vi ner till karnevalstågsfest på lördag och Ullis i november.

Tomt på konto!

Imorse vaknade vi före tuppen och åkte mot Söderhamn för att serva min bil. Åkte därifrån några tusenlappar fattigare... Bilen kostade sitt och sen så fick Eddie såklart lite grejs.
Blandannat denna från Kappahl! 179:- på ordinarie och sedan 25% rabatt för jag är med i "Kappahlsklubben".
 

Nu ska jag och nyvakne Eddie traska ner i tvättstugan. Tanten min är i skogen och plockar bär, tror han ska bli rik på de..
Vilken fredagkväll!