Barnmorskebesök

Kan det månne vara det sista barnmorskebesöket jag var på idag? Blodtryck, blodsocker, vikt, SFmått, hjärtslag på lill*n och urinprov kollades. Allt prima som alltid! Märktes på vågen att jag samlat på mig vätska nu. Så ikväll åkte stödstrumporna på, fest de är värdelösa och bara halkar ner! Får väl fortsätta hinka i mig vatten och hoppas det släpper lite, eller iaf inte läggs på mer.

Idag lyckades jag lura hit Lenin med kids! Chansade de var kvar i Alfta och drog iväg ett sms och de kom ner en sväng. Blev en middagssväng med pizza! Torsdagslyx! Hann ångra mig både en och två gånger över det här med ungar, det grinades, dregglades, kladdades, kaxades.. Skickade ett sms till K när de åkt och frågade vad vi egentligen gett oss in på med det här med unge. Fick tillbaka "Ja ungar är ju mysig dom.. Snart är vi en riktigt familj. Min familj." Är så jäkla glad att han aldrig tvekar en sekund! Att han är så jäkla positiv! Det smittar kanske lite!

Imorn ska bilen lagas och barnvagnen hämtas!


Kommentarer
Postat av: Lenin

tack för idag! :0) lovar dej att de ljusa stunderna är långt fler än de trökiga me trötta, hungriga och tjuriga ungar å en trött morsa på dä.. hehe ;0)

Bra du har K...och snart kommer du sitta där du mä, me tandkräm på tröjan, barnmat i håret och kladdig soffa :0) hihi...(våran soffa är totalt preparerad med diverse kladd just nu, choklad, messmör och mjölk..typ...ska tvättas nästa helg ...)

2011-03-24 @ 21:24:55
Postat av: Surret svarar!

Tack själv! Åt upp sista biten av pizzan nyss! Som sagt glad jag har K, men glad jag har dej också Lenin, du kommer väl få 100tals flummiga sms sen när ungen är ute med konstiga frågor =) Du är ju min idol som orkar med allt du gör!



2011-03-24 @ 22:01:54
Postat av: Lenin

dä låter bra! svarer på allt ja vettu! JourLena...öppet dygnet runt ;0)

Henrik åt upp min pizza han...

2011-03-24 @ 22:59:43
Postat av: Em

eran familj <3

2011-03-26 @ 13:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Här bloggar jag:


Kommentar: