Fynd från Gekås

Det här är vad som det bjöds på! Plus en halv Gekåspåse med födelsedagsgrejer till K, en grön huvtröja (60kr) strumpor (8 för 30kr), stödstrumpor (50kr), fem t-shirtar till broder (20kr/st), fyra trosor a la högmidja (50kr), götta, grattiskort (5kr/st), presentpapper med bl.a. barbapappa (9kr/st) och en massa annat som flyttat in i mina skåp redan!

 
   

Bäst känns
alla barngrejerna, presenterna till K (den knöliga påsen), de lyxiga sköna blå sängkläderna (149kr) och örngotten (13kr/st), dvdboxarna med Bullerbyn och Saltkråkan (169kr och 269kr), muffinsformarna  (7kr/st), den lilla svarta plånboken (30kr), xbox360 spelen (199kr) örhängena (3 för 25kr), G9 lamporna med 15W till kökslampan (2 för 20kr)...ALLT!

Bäst på måndagkväll
kändes kylsprayen (60kr) till fötterna!

Sämst är alla de saker man tvekade på, la tillbaka och inte köpte! Dumsnål!

Fotar väl barngrejerna imorn och lägger ut. Nu ligger det mesta nedpackat i en påse och ska visas för mormor. Fick ett meddelande igår om att hon skulle sponsra med några hundra till babygrejer med speciellt önskemål om inköp av en barnfilt och sängkläder till spjälsängen. Jag fick tag i massor för de pengarna! Kläder, påslakan med Barbapappa och ett grått påslakan, babykuddar, skallra, borste, haklappar m.m. Som sagt imorn kan det tittas på!


Kommentarer
Postat av: alftabo

Det blev ju kalas med sängkläderna!!

2011-02-17 @ 15:47:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Här bloggar jag:


Kommentar: